Witam, rozpocząłem swój nowy projekt, którym jest tworzenie "Let's Playów" z różnych gier, w które niegdyś miałem przyjemność grać. Postanowiłem stworzyć swojego pierwszego Let's Playa, w którym zaprezentuję jak przejść grę Commandos 2. Dostępny na moim kanale - http://www.youtube.com/us...n?feature=mhee. Pragnę, żebyście zgłaszali swojego uwagi dotyczące robienia przeze mnie filmików, mojego sposobu wyrażania się, itp. Wiem, także że obraz jest małej wielkości, ale jest to niestety spowodowane rozdzielczością w tej grze, która przy nagrywaniu zmniejsza się o prawie połowę.Zachęcam również do komentowanie i oceniania na youtubie.
Ponadto chciałbym byście doradzili mi, z jakiej gry powinien być mój następny Let's Play, mimo tego, iż tego Let's Playa pewnie tak szybko nie skończę )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum