Jest tu może ktoś kto słucha tego rodzaju muzyki ? A może macie jakieś zdanie na jej temat?
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
www: https://www.getinfleet.pl...-finansowy.html
Nie słucham jako wielka fanka, ale Habakuka, Indios Bravos, tudzież Boba lubię od czasu do czasu włączyć
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-11-26, 17:20
Polecający: znaczenie imion
Orange napisał/a:
Nie słucham jako wielka fanka, ale Habakuka, Indios Bravos, tudzież Boba lubię od czasu do czasu włączyć
wiatm! moj pierwszy post <lol> no wiec ja slucham reggaenamietnie moznaby powiedziec... pozitiv vibes musi byc!!! najbardziej to Gentleman chyba:) Vavmuffin tez i ogolnie wszytsko co z reggae pozdrawiam slonecznie!!!! :yea:
najlepsza najlepsza najlepsza :mrgreen:
ogólnie słucham wszystkich odmian muzyki jamajskiej ze wskazaniem na dancehall
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
ja slucham okazyjnie, kiedys wiecej ale nie moglem sie w niej spelnic indios bravos vavamuffin jamal ale to chyba ragga i no i wiele innych duzo dosyc mam tego na dysku a jeszce mam snow pozytywna muzyka
Wysłany: 2006-03-24, 13:02
słyszałem pare razy ale bie słucham nemietnie tak jak niektórzy ... wole nieco inne klimaty:P Ale oczywiście ten rodzaj muzyki bardzo pozytywnie działa na człowieka:P
_________________ ,,...Anyway, there was a one SOLDIER named Sephiroth who has better than rest..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum