Wysłany: 2005-11-27, 01:50 sean paul Polecający: znaczenie imion
nowa płytka 'the trinity' jak dla mnie jest extra, swietna i chyba najlepsza z tych wszytskich ktore wydal, jest boska, utworki takie jak 'never gonna be the same' i 'give it up to me' kroluja w moich glosniaczkach , po prostu mysle ze gosc odwalil niezla robote, jest tam bardzo duzo piosenek, :yea: bardzo duzo kombinacji, po prsotu cudo!!! dancehall - slucha i tancz czlowieku !! :yea:
mnie on nie rajcuje. minął mi okres, w którym jeździłem po nim jak po łysej pale, ale jakoś go nie kocham. chociaż rozumiem, że może się podobać. nie mój klimat, ale szanuję twoje upodobania. i dobrze się do tego bioderkami rusza
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Wysłany: 2005-11-28, 15:29
Polecający: znaczenie imion
no własnie chodzi o to ze mi si enigdy płytki sean paula nie podobaly:/ ale teraz jak uslyszalam ta nowa 'the trinity' to normalnie jakies olsnienie, strasznie sie zajaralam czterema piosenkami i ogolnie plyta w moich oczach zsluguje na wielkiego plusa:) :yea:
Według mnie, wbrew opinii wyrażanych przez magazyny, płyta jest bardzo dobra. Może i część piosenek jest na 'jedno kopyto', ale wcale to nie przekreśla jej wartości.
Moim typem jest "Connections" z Nina Sky, mam z nią bardzo dobre skojarzenia ale bardzo rytmiczna jest "Send it on".
Jak dla mnie jednak " Dutty rock" było lepsze. Nie nazwał bym jednak tej muzyki dancehallem
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Nie słucham, nie lubie, nie moja działka. Dla mnie wszystkie jego utwory brzmią identycznie. To już wolę Shaggy'ego
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum