1. Bo Markus bardzo lubi chomiki. Aż za bardzo czasami ^^'
3. Ja jestem za całkowicie wypełnionymi
4. Ptaq jest dobrze tak jak jest. Nisko, bo chce nas za chwile otulić opiekuńczymi skrzydłami
podpisuję się obiema ręcami i obiema nogami, a co do popierdółek - nie przeszkadza mi ani rower, ani mikrofon (kto chciał być mikrofonem? O_o), ani ciasteczkowy potwór, ani ta dziwna kratka jakby okno piwniczne przy jednej z literek.. niech sobie będzie skoro już jest, znowu kazać Sofii od nowa rysować, usuwać, przerysowywać?
a Jóga przecież już jest
_________________ niezależność, radość życia, brak obsesji
Mikrofon i ten panolek co sie na niego wspina to symbolizuje nowego usera, co dopiero do glosu dochodzi. Chyba
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
kto za popierdułkami (czyli wszystkim tym co nie wiąże sie z użytkownikami)
+ te co są, niech zostaną, ale nowych nie trzeba nam.
Sofii napisał/a:
Jeszcze jakieś pomysły?
A może by tak autorce nowego loga, cierpliwie znoszącej nasze kaprysy zaoferować na nim miejsce? w końcu, jesli projekt się przyjmie, to powinna trafić do niebieskich, IMHO. To chyba jest przykład tej "zasługi dla forum", o której tyle dyskutowaliśmy swego czasu.
Psycho Krusher napisał/a:
Mikrofon i ten panolek co sie na niego wspina to symbolizuje nowego usera, co dopiero do glosu dochodzi. Chyba
Na pewno
_________________ Dum spiro, spero.
"It seems that once you get laid, your life basically turns to shit."
Sofii logo naprawdę super - dlatego ja z moim pomysłem się chowam... co do uwag - to jak byś mogła jeszcze raz zeskanować - ale zwróć bardziej uwagę na prawą stronę by jak najmniej tego "cienia było" ze skanowania. I jeszcze takie tech. uwagi - byś mogła skanować z maksymalną rozdzielczością i zapisać do postaci .bmp a nie .jpg - zajmie dużo więcej, ale kolory powinny znacznie lepiej wyjść.
Ja bym trochę jeszcze w PhotoShopie sie pobawił i myślę, ze po ew. uwagach co do mojego dostosowania do szablonu tego logo - mozna by było je zamieścić...
A co do mojego pomysłu to tak Wam, dam... myślałem wcześniej by to jakoś w logo wykorzystać:
Mi się podoba ten pomysł Ptaqu. Ja będąc na Twoim miejscu wziąłbym logo Sofii i wypełnił je mozaiką składająca się właśnie z nicków userów, którzy tworzą to forum. Moim zdaniem wyglądałoby to konkretnie.
_________________ -Paweł, weź pożycz kubek, zrobię sobie kisiel.
-Toć nie dam Ci kubka z Wieśko do kiśla.
-Paweł, no weź.
-Z Wieśko?! Do kiśla?!
Nie wiedziałem, że mamy "Psycho" i Krushera" na forum. Muszę ich poznać
A tak na serio, to te mozaiki Ptaqa przypominają mi bardziej tagi na laście niż coś co można jako logo wrzucić. Także ja obstaję przy pomyśle Sofii.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Jakoś dziwnie bawi mnie "Psycho" i "Krusher" jako dwa osobne nicki, w dwóch różnych kolorach
'ciastko' i 'dziurka' też chyba nie istnieją
Przykro mi Ptaqu, ale pomysł Sofii zdecydowanie lepszy. Faktycznie można by tego 'cienia' z prawej się pozbyć, ale w PhotoShopie nic bym już nie przerabiała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum