Nie znalazłam tematu więc zaczynam. Czy to możliwe, ze nikt nie interesuje się dekoracją wnętrz? Dla mnie odkąd posiadłam moje własne m-3 to prawdziwa pasja. Urzadzanie, wyszukiwanie dekoracji stanowi niemałą atrakcję. Ostatnio zatrzymałam sie na etapie gniazdek i kontaktów elektrycznych. Nie macie pojęcia jkai wybór jest na rynku. Choćby taki tylko producent jak schneider electric oferuje kilkanaście kolorów oprawek do kontaktów, a swoją drogą kilka kolorów mechanizmów. I weź bądź mądry człowieku...
nie powiedziałabym, że to moja pasja, ale lubię wyszukiwać ciekawych dodatków do dekoracji wnętrz. takich, żeby oddawały mój charakter i były niezwykłe. w zasadzie od niedawna sama mieszkam, więc mam jeszcze sporo do meblowania i dekorowania. póki co najczęściej zaglądam na eBay, bo tam jednak taniej. skoro się tym interesujesz, to polecam dział z dziełami autorskimi- super figurki i obrazy można wyczaić http://antyki-sztuka.shop...3QQ_sacatZ37532
_________________ "The memories are bittersweet
Good times we can't repeat
Those days are gone and we can't never get them back " najlepsza muzyczna polska strona na FB!http://facebook.com/muzodajnia
Mnie to zawsze kręciło, uwielbiam czytać gazety takie jak cztery kąty albo m jak mieszkanie. I kocham chodzić po sklepach z meblami, dodatkami itp., no i po OBI Widzę jakiś pokój i myślę "o, tu by pasowały jakieśtam ściany, tak bym przestawiła meble, a postawiłabym tutaj cośtam" I to jest naprawdę fajne! Ale raczej nie będę architektem
ja lubie sie bawic dekorowaniem. W tym roku skonczylismy remont generalny i teraz bawie sie kolorami i fakturami. Godziny spedzam wloczac sie po roznych sklepach z meblami, antykami i dekoracjami
chciałam wybrać się na studia w tym kierunku,a dokładnie projektowanie wnętrz, ale jeszcze nie wiem czy to na pewno jest dobry pomysł. choć bardzo mnie to interesuje, nie mam pewności czy się do tego nadaję.
Faktycznie nie piszecie dużo o dekoracji wnętrz;-)) Mogę powiedzieć że się tym interesuję choć po kupnie mieszkania 3 pokojowego długo nie miałam pojęcia jak je urządzić. Zainwestowaliśmy sporo w remont kuchni i łazienki - bo wiadomo to najważniejsze. A potem zostały pokoje i byłam w niezłej kropce. Przede wszystkim brakowało kasy.... Nie kupowaliśmy wszystkiego na raz. Zwłaszcza że po poprzednim właścicelu zostały najważniejsze meble - do siedzenia -wypoczynek i do jedzenia - czyli ławy i stoły.Teraz stopniowo wszystko wymieniamy. Znajomi polecają mi Agata meble i chyba zdecyduje się na jakiś wypoczynek bo wybór mają spory a ceny też niczego sobie. Kupowaliście już coś w tym sklepie???
Ja się interesuję ale zupełnie nie potrafię. Będe remontować pokój w tym roku i nie mam pojęcia jakie wybrać panele, kolor mebli ... Ale widzę że są ttaj pasjonaci to może mi coś podrzucą
Witajcie, ja również uwielbiam oglądać gazety z wystrojem wnętrz, najbardziej lubię eksperymentować z działami zrób to sam;) czasem z niczego można zrobić coś pięknego;);)
_________________ „Życie jest krótkie, więc łam zasady, wybaczaj szybko i kochaj szczerze.”
O, widzę że na szczęście nie tylko ja mam takie nietypowe hobby. Ciągle marzę o własnym domu z ogródkiem i zastanawiam się jak mogłabym go zaprojektować. Wymarzyłam sobie przestronną łazienkę z wielką wanną przeznaczoną do relaksujących kąpieli. I koniecznie duże lustro, niezbędne każdej kobiecie. Ciekawe co z tych moich fantazji wyjdzie w przyszłości
A może warto zatrudnić profesjonalną osobę która zajmie sie projektem ,tutaj widziałam ciekawe oferty http://vipasystent.pl/ a ty tylko będziesz wyrażać zgodę lub nie .W końcu takie osoby często mają jakiegoś asa w rękawie i potrafią nas zaskoczyć wspaniałym pomysłem .
Kiedyś bardziej interesowałam się aranżacją wnętrze, ale teraz już mnie do tego tak nie ciągnie - głównie dlatego, że nie mam żadnych większych predyspozycji do tego. Ale próbuję z wędkarstwem przy czym czekam na włok, który nie dawno zamówiłam. Nie wiem co wyjdzie z tego hobby, ale chciałabym przynajmniej spróbować czegoś nowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum