Cześć, od jakiegoś czasu interesuję się Gwiezdnymi Wojnami, najpierw oglądałem tylko filmy, ostatnio byłem na wystawie a później zacząłem czytać o Star Wars w internecie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że w Polsce jest aż tylu fanów Star Wars. Ostatnio zastanawiam się nad komiksem z nowej serii De Agostini. Czy są na forum fani Gwiezdnych Wojen? Czytacie jakieś komiksy, bo wiem że jest ich sporo
Wysłany: 2017-12-30, 17:55
Wiem, że oprócz De Agostini swoje komiksy Star Wars mają też wydawnictwa Hachette i Eaglemoss. Chyba wszędzie podobne wydania, twarde okładki, dobrej jakości papier - gruby. Sam się zastanawiam nad DeA, bo wychodzi zaraz na początku stycznia.
To witamy w świecie, skoro do tej pory nie wiedziałeś, że w Polsce jest tylu fanów Sama bardzo się tym tematem interesuje, komiksów raczej nie czytam, ale kupuje za to książki z nowego kanonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum