Wysłany: 2006-05-24, 16:27
Polecający: religia tv
w wolne dni komp chodzi non stop ... w czasie szkoły , jak przychodze o 16 do domu to juz tak do połnocy spokojnie ;]
moj rekord .. nie pamiętam ale chyba był taki , po nocach nie siedze ale zdarzyło mi sie raz siedziec do 4 nad ranem gadając z kolega na gg , pamiętam przegadalismy 8 godzin z przerwami na siku ;]
jak mam wolne i NAPRAWDĘ nie mam z kim ani gdzie wyjść, to do 12 godzin spokojnie.
przeciętnie w dni robocze to tak średnio od 15 do 18 i później od 20 do 22-23.
nie jest tak źle ;]]
_________________ niezależność, radość życia, brak obsesji
od 3- do 5 godzin no ale to tak przewaznie wieczorami siedze
a jak mam wolny caly dzien nie mam co robic i jest cholernie nudno to moge spedzic caly dzien na kompie
Po pierwsze u mnie komputer może chodzić i po 16 godzin na dobę, ale to nie znaczy, że przy nim siedzę. Rzadko się zdarza, żeby się męczył 24 godziny, ale tak z 20-22 to i owszem.
Ja do komputera siadam i odchodzę. Posiedzę z max 2 godziny, odejdę, potrafię nawet gdzieś wyjść, po kogoś pojechać. Wracam i siadam. Może to być równie dobrze 30 minut, a może i 2 godziny.
Szczerze mówiąc odkąd mam Internet to z niego korzystam siedząc przed komputerem i się zastanawiam co ja robiłem przy tym urządzeniu, jak necika nie miałem
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum