Wysłany: 2014-03-28, 11:07 Jak wejść na komputer nie znając hasła?
Jak mogę zalogować się na komputer dziecka bez jego wiedzy obchodząc hasło. Proszę polecić mi jakiś program, niekoniecznie darmowy. Z góry dziękuje za szybką pomoc!
Można się zalogować ale trzeba posiadać niezłą informatyczną wiedzę. Może skorzystaj z pomocy kogoś z serwisu komputerowego albo kogoś znajomego tak jak w moim przypadku bo sam nie dasz raczej rady..
Wysłany: 2014-03-31, 16:17 Re: Jak wejść na komputer nie znając hasła?
aprias napisał/a:
Jak mogę zalogować się na komputer dziecka bez jego wiedzy obchodząc hasło. Proszę polecić mi jakiś program, niekoniecznie darmowy. Z góry dziękuje za szybką pomoc!
Wysłany: 2014-03-31, 18:50 Re: Jak wejść na komputer nie znając hasła?
kermitt napisał/a:
aprias napisał/a:
Wysłany: 2014-04-01, 08:44 Re: Jak wejść na komputer nie znając hasła?
aprias napisał/a:
Taki banalny jak w tym filmiku, naprawdę? Na windows 8 też będzie działał?
Jesli chodzi o obsługe to tak, jest taki prosty. Ja używałem go na win7 aczkolwiek z tego co piszą to na 8 tez powinien działać bez problemu.
[ Dodano: 2014-04-01, 09:51 ]
Kenusarft może i Ophcrack jest darmowy ale u mnie się nie sprawdził. Poza tym rzucić nazwę program jest łatwo jak się go nie użytkowało.
Bez Hasła jest płatny ale sprawdzony i u mnie zadziałał. Nie wspominając o łatwości w obsłudze.
Zresztą zrobi jak chce, to już jego sprawa co wybierze.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2014-04-01, 18:09
kermitt napisał/a:
Poza tym rzucić nazwę program jest łatwo jak się go nie użytkowało.
Jeszcze łatwiej jest rzucić nazwę programu, jak się jest opłaconym fałszerzem opinii.
kermitt napisał/a:
aczkolwiek z tego co piszą to na 8 tez powinien działać bez problemu.
Pierwszy komentarz ze strony do której sam podałeś linka szemrany marketingowcu.
Cytat:
windows 8 - po poprawnej zmianie kolejności bootowania, usunął hasło elegancko Ale po wybraniu opcji przywrócenia hasła - win wariuje. Komputer próbuje od razu automatycznie naprawić system (bezskutecznie) i koniec końców czeka Was przywracanie systemu... Drugi raz bym nie kupił i nie polecam.
_________________ You know Sarge, I had a cat once, but everytime I tried to give him a bath, the fur stuck to my tongue.
Userze miesiąca weź się nie ośmieszaj . Jakbym uprawiał spam tą wątpię bym zostawił taki komentarz pod filmem, który tutaj wrzuciłem. W twoim przypadku chyba największy ból sprawia Ci to,że ja potrafiłem pomóc a ty niezbyt bo po prostu znasz się na wszystkim czyli na niczym.
Poza tym jesteś tak pomocny,że dajesz tylko link programu którego sam nie potrafiłbyś użytkować. Zresztą potrafisz czytać i widzisz, że nikogo nie zmuszam do niczego..
Na forum chojrak, który na wszystkim zna się najlepiej i może wszystkich obrażać.
Poza nim już zwykły szary człowiek, przykre..
es jak zwykle musiał na koniec sucharem zapodać...
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum