Tak, w końcu się zdecydowałem i kupiłem mojej dziewczynie kalendarz, o którym myślałem. Spodobał się bardzo i mam nadzieję, że będzie przydany dla niej. Musze przyznać, ze bardzo dobrze się prezentuje a jak zobaczyłem ile tam ma informacji to aż wolałem nie wnikać co tam jest :-)
Adwokat wstukujący datę spotkania do telefonu przy kliencie....:rotfl: To fajno, że się spodobał. To oznacza, że era tabletów jeszcze na dobre nie nadeszła A te info przyda się jej, bądź pewien
ja nie korzystam już z papierowych kalendarzy. dziękuję.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Z papierowego kalendarza korzystałem ostatnio wtedy, gdy wyrywałem ostatnią sentencję fulozoficzną i przypinałem ją do tablicy mojej zwanej korkowej, czyli było to chyba jakoś w 2005? roku?
_________________ It eluded us then, but that's no matter - tomorrow we will run faster, stretch out our arms further...
And one fine morning -
So we beat on, boats against the current, borne back ceaselessly into the past.
Nie każdy potrzebuje, chce. Niektórzy są bardzo przyzwyczajeni do zapisywania sobie na bieżąco informacji, planów itp w kalendarzu. Niektórzy wręcz muszą. To wynika z charakteru ich pracy. Albo braku kasy na wspomnianego tableta
Niby mój telefon ma całkiem rozbudowany kalendarz, ale jakoś tak kurcze mi nie wystarcza, nie można tam bazgrać. Więc pod tym względem pozostanę tradycyjna. A i co tu dużo mówić porządny kalendarz to szpan, jak się idzie z takim na spotkanie z klientem to od razu +10 do profesjonalizmu.
Uwielbiam papierowe kalendarze... wpisuje na stronach na dany dzień jakieś uwagi dotyczące dnia... typu, jakieś wesołe wydarzenie, bądz czy zdałam egzamin lub pomyślnie odbyłam rozmowe... taka forma pamiętnika
Ja korzystam, a nawet powiem więcej - nie wyobrażam sobie organizacji bez papierowego kalendarza Można sobie wszystko zapisać i jakoś tak mam to namacalnie
Mam papierowy - wg mnie to nadal super opcja na prezent. Ja dostałam na ten rok zdjęcia siostrzeńca i choćby z tego względu sporadycznie do niego zaglądam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum