Oooo spoko, a na ile kompów masz tą sieć założoną ? To może się wujaszka zapytam bo on coś z siecią kombinował.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Dokładnie nie wiem jak by to wygladało, ale chyba się nie da.
Jak juz to musielibyście postawić serwer, który służyłby za router i on by rozdzielał łacze, gdzie np: jeden konkretny nie używany przez żadną aplikacje port szedłby do Twojego wewnętrzenego IP.
Ale przy zwykłym routerze raczej jest to niemożliwe. Nie wiem - nie jestem pewien.
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Tak i musiałby rozdzielać połączenie poprzez te wszystkie inne kompy.
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum