Wysłany: 2007-06-11, 15:38
Polecający: samej sobie :P
dlaczego akurat "jak poderwać dziewczynie.?"
Ja bym wolała jak poderwać chłopaka...
jak widzę jaką straszną babkę w moim wieku, obściskująca się z jakimś extra kolesiem to zastanawiam się czy ja naprawdę jestem aż taka masakryczna...
Cytat:
jak inteligentniejsza to jakiś wierszyk, gatka o szacunku, zrozumieniu - może się nabierze
ła gdzie taką znajdziesz.? inteligentnej to nie wystarczy
kiedyś poznałam kolesia na koloniach..masakra on chyba przyjął taką strategie że najpierw się do mnie przymilał (był spoko)jeden dzień a później już chciał się całować i teraz najlepsze to to że on z jakimś kolesiem się założył o to który koleś szybciej którą poderwie i jakoś mam niesmak do tej pory po tym jak się dowiedziałam, więc jak widzę jakiegoś cwaniaka to źle mi się robi
Ps. zloty chyba mamy podobną filozofię życia... i fajny rym
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
hehe moj bracik mi mowi ze mam isc z moim ślicznym pieskiem do parku tak z 3 dni pochodzę i odrazu mam laske ;D (moj brat juz zapoznal się z fajną dziewczyna w ten sposob) ale ja nie chce podrywac ... milosc sama przyjdzie ;P pozatym po co zarywac jak do mnie zarywają xD
Wysłany: 2007-07-31, 08:32
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Hah jezeli jestes przystojny masz to cos .. i masz ladne oczka to laska sama na ciebie poleci .. Ale jak sie dowie jaki masz charakter to ucieknie Laski nie lubia facetow ktorzy zatykaja innym dziurki
A dla mnie ważne jest to, by facet sobą zaciekawił - a najprostszym sposobem jest po prostu bycie sobą, bez udawania kogoś, kim się nie jest, bez WIELKICH słów, które są bez pokrycia, bez udawanych, wymuszonych gestów - najważniejsza jest szczerość - nie lubię, gdy ktoś chce pokazać, że jest szarmancki tylko po to, by zaimponować - pewne gesty powinny wypływać z przekonania, że one są słuszne, świadczyć o np. szacunku do drugiej osoby. Wtedy najlepiej się poznaje człowieka - po co udawać, w końcu w pewnym momencie udawanie się znudzi, stanie się męczące. Ważne jest to, żeby nie wymagać od drugiej osoby bycia ideałem - a także nie kreować się samemu na ideała. Zawsze śmieszą mnie tacy faceci, którzy do mnie podchodzą i zaczynają ściemniać, raz nawet po 10 minutowej rozmowie jeden wyznał miłość - tylko współczuć Poza tym, jak słyszę teksty typu: "jesteś dla mnie przeznaczona (jesteś moim przeznaczeniem, tylko z Tobą chce być), podaj mi swój numer telefonu" od faceta, który zna mnie raptem kilkanaście minut - to zastanawiam się, jak można w coś takiego uwierzyć? Wtedy zawsze odpowiadam: "wiem, dlatego nie podam Ci numeru, w końcu na pewno się spotkamy niedługo, los tak pokieruje, w końcu jesteśmy dla siebie przeznaczeni..."
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
Facet powinien mieć "smaczne'' poczucie humoru, powinien coś tam sobą reprezentować, mieć jakiś plan na przyszłość i pomysł na siebie... no i przede wszystkim powinien mieć to coś co mnie przyciągnie ( dla każdego to "coś" to co innego ). Lubię jak mężczyzna ma w sobie troszkę z dżentlemena ( i to nie tylko podczas pierwszego spotkania dla popiski, tylko taką stałą cechę )... może to za dużę wymagania co chłopcy ??
to zależy komu chce się zainponować...każda dziewczyna jest inna i to jest indywidualny plan na podryw...wię najpierw trzeba poznać tą osobę i dowiedzieć się o czym ona marzy,jak ma wyglądać sytuacja, w której zostanie poderwana przez chłopaka... mi np. mój chłopak zinponował swoim uśmichem i tym że jest szalony,zwariowany,i zawsze potrafi mnie rozbawić... od razu wiedziałam że on jest dla mnie stworzony jednym można zainponować kolacją ze świecami,a innym wypad za miasto w ustronne miejsce
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
Jak już sobie upatrzysz dziewczynę to nie pytaj czy możesz ją pocałować tylko porwij w ramiona, albo lepiej... rzuć na podłogę i uprawiaj dziki seks - wtedy napewno jej zaimponujesz. Buhahahaha
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
A wg. mnie najważniejsze są:
- optymizm... nikt nie lubi smutasów
- poczucie humoru
- umiejętność obcowania z ludźmi (nie chwyci za łapę bo się boi? łe)
- wygląd
- umiejętność rozmowy
- pewność siebie
i najważniejsze: odpowiedni(a) partner(ka)
_________________ Pędzący tłum mija Cię, powietrzem jakbyś był.
Na ulicy setki aut i krzyk.
Siedzisz sam na ławce tej, poezji czytasz tom,
Nie spiesz się w ten słoneczny dzień, Ty wiesz
Albo być, albo mieć
Wcale nie jest legendą to że dziewczyny nie gadają tylko o kosmetykach... zapomnieliście jeszcze o ubraniach butach i "jaki dodatek ubrać sobie jutro do różowej bluzeczki"
No może przesadziłam ale oprócz tego rozmawiamy o naszych uczuciach miedzy sobą bo do wasz<chłopaków> się nie da niczego otwarcie powiedzieć bo albo wyśmiejecie albo powiecie innym i inni wyśmieją! Ja osobiście znam parę PRZYPADKÓW którym mogę zaufać ale ich jest mało ponieważ większość z nich myśli właśnie żeby dziewczynie zaimponować trzeba mieć duże przyrodzenie!!! Jest wiele innych rzeczy które nas również ciekawią!! Trzeba tylko umieć do nas zagadać i o jakimś temacie ciekawie opowiedzieć!!:)
Pozdrawiam Kaka:)
Mój facet poderwał mnie na "Ej mała! Ale masz zaje*iste czoło! A Twoje pięty... ♥ O mój Boże! ♥ "
Puściłam piwo nosem ze śmiechu i pomyślałam, że muszę się z nim umówić.
_________________ Take, take a look around
He's a pretty good dancer
He dances on my grave
Everytime it goes down
Everytime he comes down
Everytime we fall down
He dances all over me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum