Zrobiłeś jakiś krok do przodu ze sprawą "Strzelca" lub chociaż samego lotu spadochronem?
Byłem w szczecińskim aeroklubie i powiedzieli, że tak z tyłka nie mogę sobie skoczyć, potrzeba dużo czasu na przygotowania i polecili, żebym zaczynał wczesną wiosną, bo teraz już jest (ponoć) za późno.
1. Słońce czy Księżyc?
2. Czy kiedykolwiek napisałeś jakiś wiersz, a jeśli tak to o czym;)?
3. Często patrzysz w niebo?
4. Gdybyś miał urodzić się jako zwierzę - którym chciałbyś być?
5. Zdarzyło Ci się naprawdę i gorąco kogoś nienawidzić?
Na mądrzejszy zestaw pytań w tej chwili nie wpadnę;p.
_________________ Dopiero po stworzeniu świata powstało mnóstwo niestworzonych rzeczy.
1. Jakim typem osobowosci jestes? Cholery, melancholik, flegmatyk, czy dusza towarzystwa?
2. Kot czy pies?
3. Czy nastapi koniec swiata?
4. Lubisz latanie lub jakies sporty ekstremalne?
Jak tam z pracą? : >
Jak tam z sianem? : >
Jak tam z kobietami? : >
Jak tam z Johnnym Cashem? : >
Jak tam z wątrobą (alkoholem)? : >
Jak tam ze zlotem, co cię nań przyciąga najmocniej? : >
Jak tam z jedynym forumowym kanarem ogólnie? : >
Ostatnio zmieniony przez Greggy 2011-09-24, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie zapomnij o wybraniu następnej osoby, kanarrze, jak już skończysz odpowiadać na wszystkie pytania [a, i kiedyś jednak zarobisz na warna ode mnie za brak cenzury wulgaryzmów ^^].
_________________ The paranoia is in bloom
Wybuchy rysuję, że niby bukiety. Psycholożka daje się nabrać.
Dlaczego pędzlu dostałeś więcej dziesiątek niz ja????// .V.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum