Wysłany: 2007-09-20, 08:35
A z innej bajki troszkę
1. Ile chciałabyś miec dzieci?
2. Jak myslisz jaka będziesz mamą?
3. Czy jest juz jakiś potencjalny kandydat na ojca Twoich dzieci?
4. Przewijałaś kiedyś niemowlaki?
5. Jakie imiona dałabyś dzieciom?
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
buehehe! Sol, masz nieprawdopodobną szansę stać się pierwszą w historii ludzkości ofiarą mordu z premedytacją, dokonanego w sieci
Sol napisał/a:
1. Ostatnia książka, którą przeczytałaś to...
"Traktat o odchudzaniu" Chmielewskiej, nad którym obśmiałam się jak norka, "Władca much" Goldinga, bo mi wstyd było, że wcześniej nie czytałam i "Portret artysty z czasów młodości" Joyce'a (zawsze czytam po 2-3 książki jednocześnie )
Sol napisał/a:
2. Jak dawno to było?
w ciągu ostatniego +/- tygodnia
Sol napisał/a:
3. Co stoi teraz przed Tobą oprócz monitora?
papierosy, zapalniczka, popielniczka i kubek z kawą
Sol napisał/a:
4. Czego masz w domu/mieszkaniu/pokoju stanowczo za dużo?
psich kłaków, bo mój pies przez cały rok nieprzerwanie linieje, ciuchów, z których usypuję górkę na podłodze w pokoju (ciut mi znowu urosła...) i książek, których nie mam wcale aż tak dużo, ale w pokoju mi się nie mieszczą ;]
Sol napisał/a:
5. Cieszysz się, że trafiłaś tu dzięki mnie? ;P
o tak, niewymownie
Sol napisał/a:
6. Jak bardzo chciałabyś mi się za to odwdzięczyć?
baaardzo... najchętniej znowu bym Cię tu posadziła, ale nie mogę... posadzę więc Colorblind, która też się zapewne z tego faktu ucieszy ;>
Sol napisał/a:
7. Prowadziłaś kiedyś pamiętnik?
i owszem
Sol napisał/a:
8. Jeśli tak, to jak długo, jeśli nie, to dlaczego?
od I klasy podstawówki po dziś dzień
Sol napisał/a:
9. Jakiego programu do odtwarzania muzyki używasz?
foobara, rzadziej winampa
Sol napisał/a:
10. Z ilu komunikatorów korzystasz?
z dwóch - tlena i gg
Sol napisał/a:
11. Lubisz rollercoastery?
uwielbiam ;]
Sol napisał/a:
12. Od jak dawna tworzysz komiksy?
łorany... jakoś od początku ogólniaka, choć większość wytworów z tamtego okresu kisi się gdzieś po zeszytach do religii moich znajomych z klasy, gdzie powstawały dla zabicia czasu ;>
Sol napisał/a:
13. Czy trzynastka jest naprawdę pechowa?
nie, nie sądzę
Sol napisał/a:
14. Co sądzisz o lustracji? ;>
strata czasu i energii
Sol napisał/a:
15. Masz coś do ukrycia?
nie, skądże; jestem wzorową obywatelką i użyszkodniczką ;]
zważywszy na fakt, że jestem z tych raczej niezrównoważonych emocjonalnie, którzy błyskawicznie potrafią przejść od euforii do furii i na odwrót, nie trzeba się specjalnie starać, aby mnie udobruchać, bo najczęściej złość mi sama przechodzi; często wystarczy przytulić, pogłaskać, nakarmić albo położyć spać, cobym nie marudziła
Sol napisał/a:
19. Czy jesteś zboczuchem? (pytanie podchwytliwe )
absolutnie nie, jestem czysta jak ta lelija i niepokalana złą myślą niczym śnieg biały
Sol napisał/a:
20. Jesteś szczęśliwa?
zacytuję pilski zespół punkowy (kto ma ochotę, może sprawdzić, jaki ;]): "Nie ma na tym świecie szczęścia uniwersalnego"... i zgodzę się z tym - są tylko małe, prywatne szczęścia, a ja w ramach swojego zaryzykowałabym stwierdzenie, że właściwie to jestem. w tym momencie przynajmniej ;]
Sol napisał/a:
21. Co zrobiłabyś z nieprzyzwoicie wysoką wygraną w totka?
zrealizowałabym jakieś niekoniecznie nieprzyzwoicie wygórowane marzenia - kupiłabym mieszkanie, coby nigdy już nie musieć go wynajmować, pojechałabym gdzieś, uzupełniła kolekcję kolczyków , poszalała, zainwestowała w siebie i podzieliła się z kim trzeba ;]
Sol napisał/a:
22. Czy zgodziłabyś się spędzić noc z facetem, oferującym Ci za nią 1000000 dolarów i wyglądającym jak Robert Redford?
hmm... przemyślałabym to poważnie; kobiety krzyczą, że nie, że nigdy, że za żadną cenę, a ja myślę, że milion dolców piechotą nie chodzi... Robert Redford pewnie też nie ;] no chyba, że sama miałabym pięć milionów
Sol napisał/a:
23 Ile jeszcze pytań jesteś w stanie znieść?
mam całkiem sporą wytrzymałość
Sol napisał/a:
24. Zgodzisz się ze mną, że "Mistrz i Małgorzata" to świetna książka?
zgodzę ;]
Sol napisał/a:
25. Masz ulubinego filozofa?
od kiedy zaczęłam uczyć się teorii literatury, odczuwam nieprzezwyciężony pociąg do Jacquesa Derridy...
Sol napisał/a:
26. ...albo filozofię?
...i dekonstrukcji ;]
Sol napisał/a:
27. Dlaczego półek na książki jest zawsze za mało w stosunku do ilości posiadanych tomów?
nie wiem, ale pewnie można obliczyć tę prawidłowość za pomocą jakiegoś interesującego wzoru, w którym na pewno da się zastosować operator dywergencji
Sol napisał/a:
28. Dlaczego nie zmienia się to nawet po przeprowadzce do większego lokum?
to pewnie też da się wyliczyć
Sol napisał/a:
29. Kiedy piłaś ostatnią kawę?
właśnie piję, nie zdzierżyłabym tych pytań bez kawy
Sol napisał/a:
30. Recytowałaś ślimakom rymowankę o wystawieniu rogów jak byłaś mała?
tak ;]
Sol napisał/a:
31. Lubisz arbuzy?
lubię, ale chyba jestem na nie uczulona
Sol napisał/a:
32. A ananasy? Takie z puszki?
też, na nie uczulona nie jestem ;>
Sol napisał/a:
33. Ile wynosi Twój purescore? ;> (http://www.purescore.com/)
62
Sol napisał/a:
34. Nadal uważasz, że zniesienie zasady jednego postu z pytaniami to taki dobry pomysł?
poważnie się nad tym zastanawiam
Sol napisał/a:
35. Dlaczego nie?
pozabijałabym Was chyba, gdybym za każdym razem miała odpowiadać na 46 pytań takiego kalibru!
Sol napisał/a:
36. Wiesz już o co chodzi z operatorem dywergencji? ;>
nie mam zielonego pojęcia; wiem tylko, że jest on związany z panem Maxwellem i pięknie się nazywa
Sol napisał/a:
37. Zbok czy nie-zbok? (pytanie podchwytliwe )
nie-zbok ;>
Sol napisał/a:
38. Jakiego radia słuchasz? (pytanie jeszcze bardziej podchwytliwe p)
jedynego słusznego... ee, to znaczy Trójki
Sol napisał/a:
39. Lubisz spamować na SB? ;>
i owszem
Sol napisał/a:
40. Kim najbardziej nie chciałabyś się stać w życiu?
starą, zgorzkniałą babą, ważącą 180 kilo, hodującą hurtowe ilości kotów i wrzeszczącą z okna na dzieciaki za to, że bawią się na podwórku, która całe dnie spędza przed telewizorem, ogląda programy o gotowaniu i podżera kremówki, zagryzając je nóżkami w galarecie z majonezem... nie chciałabym być też nauczycielką i super nianią ;>
Sol napisał/a:
41. Opera czy teatr?
teatr
Sol napisał/a:
42. Opera czy FF? I dlaczego tak?
FF; nigdy nie używałam Opery
Sol napisał/a:
43. Najnudniejsza epoka w historii to...?
XVII wiek, bo trwał chyba przez 300 lat...
Sol napisał/a:
44. A w literaturze?
staropolanka, od średniowiecza począwszy na oświeceniu skończywszy... bleh
Sol napisał/a:
45. Długie czy krótkie włosy?
krótkie
Sol napisał/a:
46. Lubisz mnie jeszcze?
pracuję nad tym
[ Dodano: 2007-09-20, 13:25 ]
i goga:
goga napisał/a:
1. Ile chciałabyś miec dzieci?
najlepiej 0 (słownie: zero ;] ); nie chcę mieć dzieci
goga napisał/a:
2. Jak myslisz jaka będziesz mamą?
okropną; nie mam w sobie nawet odrobiny instynktu macierzyńskiego i nie podejrzewam siebie o jakiś jego gwałtowny wybuch w bliższej lub dalszej przyszłości ;]
goga napisał/a:
3. Czy jest juz jakiś potencjalny kandydat na ojca Twoich dzieci?
po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że być może
goga napisał/a:
4. Przewijałaś kiedyś niemowlaki?
na ich szczęście nie ;]
goga napisał/a:
5. Jakie imiona dałabyś dzieciom?
jeśli już miałabym mieć dzieci (tfu, tfu, odpukać), to chłopak mógłby być na przykład Jaśkiem; damskiego imienia jeszcze nie wymyśliłam ;]
1. Dlaczego Danii nalezalo tak na Schleswig-Holstein bo Kongresie Wiedenskim? (zadanie domowe )
2. Czy nie probowalas przesiasc sie z Mozilli na Opere?
3. Interesuje Cie greka?
4. Aparat cyfrowy, czy na klisze?
5. Czy da sie podzielic niepodzielne?
6. Co sadzisz o mnie?
1. Dlaczego Danii nalezalo tak na Schleswig-Holstein bo Kongresie Wiedenskim? (zadanie domowe )
w rankingu strasznych pytań to jest w czołówce, już wolę pana Maxwella i operator dywergencji Właściwie nie mam pojęcia i całkiem dobrze mi z tą niewiedzą; wiem tyle, że Schleswig-Holstein graniczy od północy z Danią i podejrzewam, że to korzystne położenie geograficzne miało dla Danii jakieś istotne znaczenie ale sprawdzę to jeszcze
Nori napisał/a:
2. Czy nie probowalas przesiasc sie z Mozilli na Opere?
nie, Mozilla bardzo mi odpowiada i nawet taka komputerowa kaleka jak ja umie ją obsłużyć ;>
Nori napisał/a:
3. Interesuje Cie greka?
tak, chciałabym się jej kiedyś nauczyć, bo na razie znam tylko łacinę i staro-cerkiewno-słowiański, greki jakoś nie miałam jeszcze okazji
Nori napisał/a:
4. Aparat cyfrowy, czy na klisze?
nie powiem, żebym jakoś szczególnie interesowała się fotografią, aparatu w tej chwili nie posiadam żadnego, ale gdybym miała wybierać, zdecydowałabym się na klasyczny, na kliszę ;]
Nori napisał/a:
5. Czy da sie podzielic niepodzielne?
jakby się uprzeć... ;>
Nori napisał/a:
6. Co sadzisz o mnie?
ano poczciwy z Ciebie chłopina ;]
[ Dodano: 2007-09-21, 12:56 ]
jako, że na więcej pytań na całe szczęście się nie zanosi, oficjalnie, co by nie było nieporozumień, nominuję następną osobę, która zasiądzie w Pokoju - jest nią Colorblind
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum