Wczoraj ciężkie zwycięstwo z Hiszpanią - 3:2. Dziś gramy z Chorwacją, jak na razie mamy dwa zwycięskie sety, mam nadzieję, że ten trzeci też taki będzie.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
Jak ktoś jest poza domem i zabiera ze sobą lapka to polecam pobrać ipla. Bezpłatny program, na którym będzie mógł oglądać zmagania naszych złotek w transmisjach na żywo. Jakość według mnie całkiem dobra.
Dwa pierwsze mecze nie najgorsze. Trzeciego nie oglądałam, bo akurat byłam w rozjazdach, ale podobno oddany zupełnie bez walki - czyżby była to wróżba na resztę turnieju? ;>
_________________ Dum spiro, spero.
"It seems that once you get laid, your life basically turns to shit."
No jak możesz tego Tuśka nie wiedzieć Z taką grą jaką pokazały w meczu z Bułgarią nie mamy po prostu żadnych szans. Niestety nasze dziewczyny nie zawsze myślą i przebijają piłkę an drugą stronę za darmo. A dobrym przykładem jest: kiedy jest piłka przechodząca i środkowa zamiast z pierwszej ściąć mocno, to ona oburącz przebija leciutko na ich stronę.... Normalnie aż mnie krew zalewała jak to widziałem. Z pośród wielu, wielu takich piłek, raz, jedyny raz wczoraj bodajże Gajgał tak ścięła... Trzymajmy jednak kciuki za nasze siatkarki i w sobotę oby jakimś cudem ograły Holenderki
oby oby... ale trzeba pamiętać że drużyna ta jest nowo utworzona i jak na czas współpracy dobrze sobie dziewczęta radzą. Mnie również drażnią te przebijane oburącz na drugą stronę piłki, ale cóz nie jesteśmy w ich skórze. Z autopsji wiem, że stres robi swoje, chociaz fakt że one są doświadczone powinien też mieć na to jakiś wpływ, no ale cóż... zobaczymy
Podobno dziewczyny lubią brąz, więc nie ma nad czym płakać zbytnio
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2009-10-06, 22:36
katarinka87 napisał/a:
Pewnie, że nie. Skład reformowany, bez 1 trenera 2 ważne mecze.
Gdyby nie byłoby tych okoliczności łagodzących to i tak brązowy medal byłby sukcesem, więc ja uważam występ siatkarek za świetny. Wywalczyły więcej niż można było się spodziewać.
_________________ You know Sarge, I had a cat once, but everytime I tried to give him a bath, the fur stuck to my tongue.
Pewnie, że nie. Skład reformowany, bez 1 trenera 2 ważne mecze.
Gdyby nie byłoby tych okoliczności łagodzących to i tak brązowy medal byłby sukcesem, więc ja uważam występ siatkarek za świetny. Wywalczyły więcej niż można było się spodziewać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum