koszykówka-uwielbiam. Moze nie jestem super dobra w te klocki, ale bardzo to lubię. I świetnie się bawie. Czuję ducha sportu, a to chyba najważniejsze...? ;>
Hmmm...koszykówka fajna rzecz, ale mam niemiłe przeżycia xD Przez źle podaną piłkę do kosza miałam dwa razy palec złamany xD
Lubię grać, chociaż nie znam się na tym
_________________ Lament potępionych dusz wzniósł się pod niebiosa...
Sport nawet, ostatnio grajac w sql troche to polubilem
A ogladac to raczej nie lubie, mecze na hali sa nudne jak cholera, ale takie na dworze to juz co innego ;P
_________________ Znajdź radość i spokój właśnie w tej chwili - teraz.
Zaproszone osoby: 11
Wysłany: 2007-08-21, 18:45
Czytałem dzisiaj na onecie, bardzo przykry news. Reprezentant Polski, Maciej Lampe, zaginął! Wszyscy do niego dzwonili i pytali, gdzie się podziewa. A tutaj doszły słuchy, że niestety zaginął. Bardzo przykra sprawa. Ale cóż... Niestety nie pojedzie na Mistrzostwa Europy. Mam nadzieję, że nie będzie już takich przykrych newsów. Czy też może czytaliście ten news? Jakie są wasze odczucia, hę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum