Poszukiwany dobry fryzjer, który zna się na blondach , kogo polecacie? Chodzi któraś z Was do Magii Blondu? Chciałabym przejść metamorfozę i zmienić zupełnie kolor włosów
Jak ma się znać na blondach to tylko Magia Blondu I mówię tu całkiem serio, wcześniej byłam w 2 innych renomowanych salonach i niestety kolor mnie nie zadowalał. A u Pani Danusi wyszło perfekcyjnie
_________________ "Quidquid latine dictum sit, altum videtur"
udało mi się dostać i już byłam na farbowaniu i strzyżeniu, moje włosy są wśród metamorfoz na insta ale nie zdradzę które, ja akurat bylam u Kingi, nawet nie wiem jak te kilka godzin zleciało
Osobiście mogę polecić salon Akademia Perfect Hair razem z żona odwiedzamy go regularnie, nie mogliśmy się doczekać, aż otworzą go po pandemii. Jak tylko otworzyli to się umówiliśmy, ja na strzyżenie i do barbera, a żona na koloryzację. W doskonały sposób tam zorganizowali pracę, odległości są zachowane, personel zabezpieczony, wszędzie dostęp do środków higieny. Cudownie, że znów wracamy do normalności
udało mi się dostać i już byłam na farbowaniu i strzyżeniu, moje włosy są wśród metamorfoz na insta ale nie zdradzę które, ja akurat bylam u Kingi, nawet nie wiem jak te kilka godzin zleciało
Super, że jesteś zadowolona. Co się zresztą dziwić, Magia Blondu to salon numer 1 w Warszawie, moim skromnym zdaniem i nie tylko zresztą moim
_________________ "Quidquid latine dictum sit, altum videtur"
Sama dość długo się zastanawiałam jakiego fryzjera wybrać zanim podjęłam ostateczną decyzje. Kilka moich znajomych mówiło że ten fryzjer https://dawidkrynicki.pl/oferta/ zdecydowanie wie jak zająć sie włosami i mieli racje.
Dobrym sposobem na wyszukanie salonu fryzjerskiego który jest polecamy przez innych klientów jest skorzystanie z tej https://apps.apple.com/pl/app/jean-louis-david-polska/id1006590394 aplikacji. Możecie w niej sprawdzić też ceny i zarezerwować wizytę. To wygodne, nie trzeba dzwonić i wszystko załatwia się szybko.
Super, że jesteś zadowolona. Co się zresztą dziwić, Magia Blondu to salon numer 1 w Warszawie, moim skromnym zdaniem i nie tylko zresztą moim
Widziałaś, że Magia ma teraz też drugi salon. Otworzyli niedawno na Sarmackiej, można tam też zrobić paznokcie, rzęsy i brwi. Ekipa jest tam większa.
Widziałaś, że Magia ma teraz też drugi salon. Otworzyli niedawno na Sarmackiej, można tam też zrobić paznokcie, rzęsy i brwi. Ekipa jest tam większa.
Na blondach, brązach czy rudościach znają się w https://shakeyourhead.pl/ na alei Szucha. Salon teraz ma nazwę Grzegorz Duży Hair Salon. Jak chcecie wyjść z uśmiechem na ustach po wizycie u fryzjera to zdecydowanie tam się zapisujcie. Klasa, podejście, atmosfera, wszystko się zgadza. Szkolą się stale, biorą udział w licznych pokazach, projektach telewizyjnych. Zajmują się włosami kompleksowo, od obcinania po zabiegi pielęgnacyjne czy przedłużanie.
Ja niedawno postanowiłam ściąć włosy z takich do połowy pleców na bardzo krótkie i przy okazji nieco zmieniłam kolor z jasnego blondu na jasny brąz, bardzo jestem zadowolona z tej zmiany, a mój mąż wręcz na nowo się zakochał ;P chociaż zdarza mu się oglądać za blondynką z myślą, ze to ja hehe.. jeśli marzy Wam się metamorfoza to polecam warszawski salon Akademia Perfect Hair pełen profesjonalizm, świetnej jakości kosmetyki, nowoczesne wyposażenie i fantastyczne podejście do każdego klienta, teraz w czasach pandemii bezpiecznie, czysto i nadal miło
chodzę do Magii Blondu regularnie, chyba już wszystkie panie fryzjerki robiły mi włosy, zawsze wychodzę zadowolona, są prawdziwymi mistrzyniami koloryzacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum