no bardzo bym chciał isc do gimnazjum a teraz gimnazjum to przeszlosc teraz 1 zawoduwka:] i lipa w szkole przynajmniej jest tak ze mam 2 dni praktyki a 3 dni szkoly to lecom te tygodnie :d ja zawsze czekam na piontek pewnie tak jak wszyscy pozdro all :*
_________________ nie paczcie na na błendy jestem dysortografikiem lol pozdro all
W gimnazjum trzeba zacząć powoli myśleć o liceum. To ono ma tak naprawdę wpływ na naszą dalszą przyszłość. Najlepsze licea w Łodzi warto odwiedzić. Szkoły Edukacji Innowacyjnej mają i gimnazjum i liceum, dlatego też warto tam iść.
Jak sądzę, że sporo z osób odwiedzających forum jest już w liceum w klasach o profilu matematyczno-fizycznym i dlatego chciałbym zapytać, z czego się przygotowywaliście do testów gimnazjalnych, bo zapewne właśnie na przedmioty ścisłe kładliście największy nacisk? Czy możecie polecić jakieś konkretne pozycje do nauki? Na rynku jest obecnie tyle tego, że ciężko się na coś zdecydować ;// mam też pytanie, czy może ktoś z Was korzystał z tego typu modułów do pobrania pomocy dydaktycznych https://ucze.pl/zasoby/gimnazjum/fizyka/ i mówgłby coś więcej powiedzieć, czy poleca je jako przygotowanie do testów końcowych? Z góry dzięki za pomoc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum