• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Oferty Pracy • Korepetycje • Przyjaciele • Chwilówki Forum
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Martina
2009-11-21, 02:50
Autor Wiadomo¶æ

marcia2889  

Do³±czy³a: 08 Lis 2007
Sk±d: zielonka

Wys³any: 2007-11-08, 08:52   gdy ch³opak uderzy?

chcia³abym dowiedzieæ siê co sadzicie na ten temat...
Czy kiedy ch³opakowi zdarzy³o sie uderzyæ czy da³yby¶cie mu
jeszcze jedn± szansê my¶l±c ¿e to by³o jednorazowo czy jednak ola³yby¶cie go sobie??

MissIndependent  

Do³±czy³a: 07 Sie 2007

Wys³any: 2007-11-08, 10:25   

hahaha, to ja ju¿ prêdzej wybaczy³abym zdradê ni¿ podniesienie na mnie rêki :suchy: a ¿e wiem, ¿e zdrady nie wybaczam to bicia tym bardziej. nie i ju¿, facet zrobi to raz, zrobi i drugi. lepiej chyba odej¶æ po pierwszym razie.

GELO 

Do³±czy³: 27 Pa¼ 2007

Wys³any: 2007-11-08, 17:10   

ojej tez mi sie wydaje ze jak raz uderzy ro i drugi ja akurat jestem z tych cio nie bija kobiet ale jak widze nie raz ze facet bije kobiete to mi sie smiac chce i zawsze sobie powtarzam tak TEN FACET JAK BYLY NMALY BYL BITY PRZEZ WSZYSTKICH KOLEGOW A TERAZ JAK DOROSL TO SOBIE ZNALAZL RYWALA POSTACI KOBIETY I MYSLI ZE JEST TWARDY GOSC EHEHEHE a tak naprawde to lalus z niego ;)

mmmasha  

Do³±czy³a: 29 Sie 2007
Sk±d: ¯ory

Wys³any: 2007-11-08, 17:26   
   Polecaj±cy: olenkaa1690

Ja równie¿ uwa¿am, ¿e jak facet uderzy Ciê raz to jest ogromne prawdopodobieñstwo, ¿e zrobi to znów... i chyba lepiej temu zawczasu zapobiec ni¿ cierpieæ... i usprawiedliwiaæ go za ka¿dym razem, ¿e zrobi³ to przypadkiem albo mo¿e to ja jestem wina, ¿e mnie uderzy³...
mnie nigdy facet nie uderzy³... ale s±dzê, ¿e z chwil± pierwszego uderzenia zakoñczy³ by siê nasz zwi±zek...

lisica  

Do³±czy³a: 06 Sie 2007

Wys³any: 2007-11-08, 18:27   

Jezeli udzerzy raz to kiedys to powtorzy....nawet jezeli przeprasza i zaluje to nie sadze zeby to cos zmienilo... taka osoba jest dla mnie z gory przegrana bo demonstruje swoja sile na osobie slabszej ktor± zreszt± powinien kochac szanowac i nosic na rekach a nie bic...
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe

magda123  

Do³±czy³a: 05 Lis 2007

Wys³any: 2007-11-08, 19:49   

My¶lê, ¿e nie powinien dostaæ drugiej szansy! Dziewczyny, macie racjê, je¶li raz uderzy³ to to siê powtórzy :zly: . Facet bêdzie pewien,¿e jak raz wybaczy³a¶ to nastêpnym razem te¿...
Na pewno s± faceci, którzy potrafi± doceniæ kobietê. Wiêc po co mêczyæ siê z takim brutalem? ¯e te¿ s± takie kobietki, ktore lubi± sobie komplikowaæ ¿ycie... :mad:
Nie zrozumie nigdy mnie
Ten, kto nie jest sam
Czego wci±¿ mi brak?”
PUSTKA.

agack222  

Do³±czy³a: 07 Lis 2007

Wys³any: 2007-11-08, 19:52   

Jestem osob± która nie pozwala sobie na takie co¶.
Facet my¶li, ¿e jest lepszy od kobiety, ale niestety to nie prawda ;) tak¿e ich wywy¿szanie o dupe rozbiæ, ¿e tak powiem. Gdyby tylko podniós³ na mnie rêke to nie wiem co bym mu zrobi³a. Je¶li byliby¶my par± to koniec wszystkiego (no zale¿y co by by³o dalej)
w ogóle nie rozumie dziewczyn które pozwalaj± sobie na takie co¶, na poni¿anie, wyzywanie, bicie :/ naprawde trzeba siê porz±dnie zastanowiæ nad tym, ni¿ dawaæ siê tak traktowaæ.

thinker  

Do³±czy³a: 23 Wrz 2007

Wys³any: 2007-11-08, 19:54   

nikt nie ma prawa Ciê biæ, je¶li facet wykorzystuje swoj± przewagê fizyczn± i posuwa siê do u¿ycia przemocy to nie jest to facet, co najwy¿ej orangutan :] bicia nie powinno siê wybaczaæ - to uw³acza godno¶ci kobiety, o tym, ¿e to mo¿e siê powtórzyæ nie trzeba wspominaæ, bo to do¶æ powszechnie znany scenariusz. zawsze zaczyna siê od jednego razu, potem przeprosiny itd. kobieta wybacza, a potem jest ju¿ tylko gorzej.

agack222  

Do³±czy³a: 07 Lis 2007

Wys³any: 2007-11-08, 19:57   

no chyba, ¿e kole¶ zrozumie, ¿e ¼le zrobi³ ;) tak te¿ siê zdarza. Jednak ja bym siê d³ugo zastanawia³a czy warto daæ takiemu drug± szanse.

Beata18 

Do³±czy³: 09 Lip 2007

Wys³any: 2007-11-08, 22:31   

Je¿eli facet raz Ciê uderzy³ to mo¿na jeszcze wybaczyæ, ale je¿eli ma dalej zapêdy do bicia to od razu bym mu podziêkowa³a! Wiadomo, ¿e pó¼niej bêdzie jeszcze gorzej, bêdzie wiedzia³, ¿e nie postawisz siê jemu i bedzie my¶la³, ¿e ma nad Tob± w³adzê!

Sabu  

Do³±czy³: 08 Lis 2007

Wys³any: 2007-11-08, 22:34   

marcia2889 napisa³/a:
jeszcze jedn± szansê my¶l±c ¿e to by³o jednorazowo czy jednak ola³yby¶cie go sobie??

wiesz co mo¿e nie jestem dziewczyn± ale powiem tak je¶li mê¿czyzna/ ch³opak uderzy w³asn± dziewczynê / ¿one to wiesz powiem ci tyle ¿e on jest gów** wart za przeproszeniem
GELO napisa³/a:
TEN FACET JAK BYLY NMALY BYL BITY PRZEZ WSZYSTKICH KOLEGOW A TERAZ JAK DOROSL TO SOBIE ZNALAZL RYWALA POSTACI KOBIETY I MYSLI ZE JEST TWARDY GOSC EHEHEHE

dok³adnie :P

BoBoY07  

Do³±czy³: 07 Lis 2007
Sk±d: ¦l±sk

Wys³any: 2007-11-09, 12:15   

marcia2889 napisa³/a:
chcia³abym dowiedzieæ siê co sadzicie na ten temat...
jeszcze jedn± szansê my¶l±c ¿e to by³o jednorazowo czy jednak ola³yby¶cie go sobie

ja powiem moze na przyk³adzie ... jestem z dziewczyna która by³a bita przez swojego by³ego ch³opaka ... rozmawia³em z nia na ten temat i pyta³em sie czemu tak d³ugo z nim wytrzyma³a jak j± bi³ !!! za pierwszym razem my¶la³a ze to juz sie nie powtórzy ale sie myli³a by³o tylko coraz czêstrze bicie a t³umaczy³a sobie to tak ze ona co¶ ¿le robi albo ze juz tak jest w zwi±zkach ... potem zacze³a sie baæ go ... dopiero po pó³ roku mia³a odwage zerwaæ z nim ... bo juz nie wytrzymywa³a prawie przez niego wl±dowa³aby w szpitalu !!! ja nie rozumiem kobiet jak udezy³ raz to uderzy ponownie i nie mozna sobie tego jako¶ wyt³umaczyc inaczej !! Ona do tej pory ma uraz po tamtym zwi±zku sam j± spyta³em czy kto¶ j± bi³ bo zachowywa³a sie na pocz±tku dziwnie chod¼by sie mnie ba³a ... takie co¶ zostaje w psychice dziewczyny do koñca ¿ycia ... :kwasny: ja bym najchêtniej wszystkich tych kolesi co bij± w³asne laski powiesi³ za ja...
Ostatnio zmieniony przez BoBoY07 2007-11-14, 10:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

zloty  

Do³±czy³: 27 Lis 2006
Sk±d: ja to wiem??

Wys³any: 2007-11-09, 15:22   

ja bym takiemu facetowi obydwie rêce po³ama³, ¿e o¶mieli³ sie uderzyæ kobietê... podnie¶æ g³os, to jeszcze zrozumiem, ale rêkê ?? dla mnie to jest pora¿ka... sam osobi¶cie nigdy nie uderzy³em kobiety (chyba ze tak delikatnie w ¿artach ale to by³o raczej jak szturchniêcie, bez podtekstów) wyobra¿am sobie ¿e kobieta mo¿e wybaczyæ co¶ takiego... niestety Mi³o¶æ, to takie uczucie pojebane ¿e wszystko sie wybacza... sam bym chyba takiego go¶cia zmasakrowa³... Na miejscu Kobiety bym nie wybaczy³, ale ³atwo sie tak z boku mówi... ciê¿ko jest podj±æ jak±¶ decyzje, jak ona dotyczy nas bezpo¶rednio...

Sabu  

Do³±czy³: 08 Lis 2007

Wys³any: 2007-11-09, 15:26   

zloty napisa³/a:
niestety Mi³o¶æ, to takie uczucie pojebane

no dok³adnie sam osobi¶cie znam ch³opka który swoj± dziewczynê traktuje jak szmatê ale ta go nie rzuci bo go bardzo kocha i nie widzi ¶wiata po zanim zakochana po uszy jest... Jak sie patrzy z boku zawsze ³atwiej jest mówiæ o tym co nas nie dotyczy

karla  

Do³±czy³a: 15 Wrz 2007

Wys³any: 2007-11-09, 15:45   

JE¦LI FACET BIJE KOBIETÊ, TO MY¦LÊ ¯E JEST PO PROSTU ZWYK£YM DRANIEM!!! KOBIET NIE NALE¯Y BIÆ!! GDYBY MNIE FACET BI£ ( CHOÆ NIGDY TAK SIÊ NIE STA£O I NIE POZWOLÊ ABY TAK SIÊ STA£O) TO PO PIERWSZYM RAZIE BYM ODESZ£A NIE DAWAJ¡C MU LITO¦CI I NIE CZEKAJ¡C NA WYJA¦NIENIE!! TO JEST OKROPNE!!!
by³oby pustych.
Na ostatniej napisa³bym:
Znam tylko jeden obowi±zek - kochaæ"

Albert Camus

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum