Wysłany: 2014-09-11, 10:30 Jak sprawdzić czy jest dzieiwicą?
siemacie! Moja dziewczyna miała ostatnio 18stkę, starych nie było bo wyjechali na weekend, żeby miała dom wolny i była fajna impra bez problemów. Sytuacja taka, że po wszystkim zostaliśmy sami i doszło do pierwszego razu, bardziej mojego jak jej jego.. zresztą sam nie wiem za bardzo, bo nie było KRWI!!!! mówiła mi, że jest dziewicą i że to bd jej pierwszy raz... ale miała tylu chłopaków wcześniej że sam nie wiedziałem czy jej wierzycz czy nie i zrobiliśmy to a krwi ani śladu... mimo tego, że to pierwszy raz!! ona mi powiedziała że czasem tak jest i że to normalka. szukałem po tekstach i po innych dyskusjach ludzi i opinie są różne, jak tutaj; http://www.biomedical.pl/...ca-vt15884.html no ale teraz chciałem zapytać was, może wy mieliście jakieś doświadczenie głębsze w tym temacie w sensie że taka sytuacja i wam się zdarzyła bo dla mnie to totalny obłęd! sam nie wiem co mam myśleć... po co by miała mnie kłamać bo przecież nawet jak z kimś była to co mnie to obchodzi? też miałem dziewczyny i też miałem swój pierwszy raz, do tej pory jedyny raz -.- ale kurde no... strasznie mnie to gryzie, jak wy to widzicie ludziska?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum