Wysłany: 2006-10-08, 13:08
Polecający: religia tv
nie , w ogole nie znam tego gościa Ja , wielki znawca muzyki p) nie znam Jima Morrisona i jego kariery , w ogole umkneła mi gdzies miedzy płytami Hendrixa a Floydów , znam The Doors , kojarze wiekszosc piosenek ale akurat ta grupa nie wywarła na mnie głębszych emocji , moze nie wsłuchiwałam sie dokładnie ? Nie wiem , moze kiedyś to nadrobie. Na razie wydaje mi sie ze znam większe talenty niz Morrison , a moze nie znam geniuszu Jima i dlatego tak mi sie wydaje? nie wiem Ale pozdrawiam wszystkich fanów , na pewno to jest genialna muzyka a ten człowiek był utalentowany , no ale ja tego nie znam , znam tylko ze słyszenia o ich geniuszu , sama nigdy namietnie nie słuchałam
James Morrison to nie Jim Morrison. no i Jamesa nie znam, tylko Jima.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
no chyba, że nie... ale wtedy by napisała JIM Morrison.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Psycho Krusher, Bystrzaku ale strona ktora podales to nie ten James
jesli nie wiecie o którego chodzi to klikniejcie tutaj i posluchajcie : http://www.youtube.com/wa...related&search=
chodzi mi o Jamesa o Jimie tez slyszalam ale nie jestem zainteresowana jego muzyka
Jasne, ze jest ktoś taki jak James Morrison;p
A oto dowód;D
http://www.youtube.com/watch?v=s993u4qAyiw
Ogólnie nic do niego nie mam moze nawet lubię barwę jego głosu;D
Pamiętam jakim ,,hitem" była taka jedna jego i Nelly Furtado piosenka.. Broken Strings? Nie pamiętam chyba jakoś tak xd
W każdym razie nic do gościa nie mam;]
chyba najpiękniejszy zachrypnięty głos, jaki znam James jest boski i robi jak dla mnie bardzo ambitną muzykę. Powinniście posłuchać coś więcej niż popularne Broken Strings z Furtago, bo gość jest genialny. A już jutro nowa płyta!! Kocham...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum