_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2006-05-06, 12:34
Polecający: religia tv
obydwoje sie myslicie bo to jest alternatywny hardrock na pograniczu heavy metalu z elementami muzyki ormianskiej ;]
jak sie czegos słucha to trzeba wiedziec co to za rodzaj muzyki ;]
[ Dodano: 2006-05-06, 12:35 ]
chociaz nie ... oboje macie racje ... tylko niepełną ;]
[ Dodano: 2006-05-06, 12:36 ]
Orange .. alternatywa moze byc kazdy rodzaj muzyki ;]
lolinka, słucham i wiem.
tylko nie chciało mi się rozwijać wypowiedzi bo uciekałam.
a elementy ormiańskie są fajne. chociaż hymn mnie trochę męczy zawsze jak słucham.
Wysłany: 2006-05-08, 20:43
Uwielbiam.. własnie słucham po prostu zespół niesamowity pierwszy raz ich usłyszałam kilka lat temu z płytką Toxixity, później steal this album i się zaczęło w sumie to juz na początku się zaczęło ))) nie wszystkie piosenki lubię, ale zdecydowaną wiekszość ) własnbie leci OLD SCHOOL HOLLYWOOD !! ahh )
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Słucham namiętnie, chociaż tak właściwie od niedawna... i niewiele niestety, ale pracuję nad moim zbiorem. A słucham wtedy, gdzy... khem... chcę się zrelaksować.
Uwielbiam
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-05-09, 18:09
no kapela wporządku , chodz ja dosyc sceptycznie podchodze do grup wylansowanych pzrez MTV ... no ale pioseneczki całkiem niezłe , z powerem , troche ormianskich brzmien , troche szybkiej gitary , ogolnie wporządku , ale wielkim fanem ich nie jestem [;
wylansowanych przez MTV?
ok, może teraz słychać o nich w tv.
ale na początku, przy płycie "SOAD" raczej wielkiej popularności to nie mieli.
a ja zazwyczaj uważam, że pierwsze płyty sa najlepsze.
Wysłany: 2006-05-09, 21:24
Jak dla mnie to jeden z tych zespołów, które telewizja polubiła za jedna piosenke i tym samym pokazała ten zespoł ludziom , ja nie mówie ze to zle , ale jak SOAD przyjechał do Polski na koncert , w trasie z Slayerem to zostali wygwizdani ;] Dopiero gdy tv zaczęła sie nimi interesowac , puszczac piosenki to ludzie zauważyli ze jest fajny . Ja tam do zespołu jako takiego nic nie mam , a wiem ze tv ma siłe przebicia , ale ja z natury sceptycznie podchodze do komercyjnych stacji muzycznych , teledysków itd . Wiele wielkich zespołów w ubiegłym wieku radziło sobie bez pomocy stacji muzycznych( których teraz jest od groma) w promowaniu swojej muzyki, bo ludzie mieli lepsze gusta i nie musiała im zadna mtv pokazywac co jest fajne i czego powinni słuchac .To jest moje osobiste zdanie i nie mam zamiaru tutaj nikomu nic narzucać , ja znam SOAD z ich pierwszej płyty, kiedy to nie byli tacy popularni , a w tv zobaczyłam ich długo długo potem . Co nie zmienia faktu ze ich muzyka mi sie podoba , lecz nie jest najlepsza jak dla mnie.
Wysłany: 2006-05-10, 00:00
k0573k napisał/a:
moj ziąą z klasy zagorzaly metal twierdzi ze to najbardziej pedalska kapela ize nie jest dlka prawdziwych metali ale to jego zadanie ja tam nie wiem
heh ...szczerze ... to ma racje , bo zagorzały fan metalu nie bedzie słuchał systemu ;] Bo system jest komercha dla amerykanskich dzieciaków ... tak jest postrzegany soad , bynajmniej wsród osób które ja znam , ale ja osobiscie czasem lubie posłuchac , i nie powiem ze sa "pedalscy" , choc to nie jest metalowe granie i dzwięki takie jakie lubie ;]
fakt. metal toto nie jest. ale bez przesady, że są 'pedalsy'...
i nie uważam, że jest to muzyka dla amerykańskich dzieciaków, bo nie każdy amerykański dzieciak tekst zrozumie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum