I jeszcze jedno, ktos napisal, ze sam nie umie rozwiazac problemow tylko wysyla kolesi, zeby goscia pobili na koncercie. He schodzil do gostka 4 razy, a ochrona nie chciala go wpuscic, ani chlopaka wyprosic. I mowie to ja, ktora bylam na tym koncercie i widzialam ile razy Peja schodzil i rozmawial z ochrona pokazujac na niego. Wkoncu nie wytrzymal. Nie wiem czy Tobie by sie podobalo, gdyby Ci przez caly koncert pokazywal fucku i krzyczal "Cwelu! Cwelu!" (oczywiscie o tym juz nikt nie powie w mediach). Chociaz przyznaje, ze powinien zalatwic to inaczej np. porozmawiac z organizatorami koncertu. I zacytuje Liroya: "Koles chcial sie zachowac jak ulicznik to dostal uliczna odpowiedz." Tyle..
Co jak co Peja jakby nie był winny to by nie otrzymał kary zapłacenia 17 tys. zł. Jak na gwiazdę rap-u nie powinien pozwalać sobie na takie wybryki. Dziwne, że ochrona nie zrobiła z tym chłopakiem nic.
A co do muzyki Peji ja uważam, że ma może z 2,3 dobre kawałki reszta to lekka kicha. Ale w moim przypadku to kwestia gustu.
_________________ Między słowem a uczynkiem góra jest pośrodku.
Nie wiem od kiedy Peja to zespół, ale w każdym bądź razie
nawet go lubię. Nie jestem jego jakąś psychofanką, ale ogólnie
to Peja jest dobrym raperem wg. mnie. Jednakże wolę jego
starą twórczość od tej nowej. : )
_________________ Wysoko trzymam głowę i pewnie noszę się. < 3
Tytuł: Demoniczny
Wysłany: 2012-06-29, 23:58
Od czasu wydania krążka Szacunek Ludzi Ulicy jego muzyka już mnie nie cieszy tak jak wtedy... Po prostu zawsze słucham starego rycha bo ten nowy przeraża mnie
Chłopak nauczył się, życia z ulicy. Niektórzy śmieją się, że rapuje o biedzie itp a jeździ porshe czy tam audi. Dorobił się to ma takie jest moje zdanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum