Ciesze sie,ze ten watek tak sie rozwinal widze, ze oprocz muzyki zamieszczacie tez kanaly muzyczne, gdzie mozna ja zobaczyc, czy uslyszec:) swietny pomysl, czekam na wiecej
Muza z lat 80 kojarzy mi się z dorastaniem, uwielbiam Roxette, Ace of Bace, Bryan Adams i wiele wiele innych z tego okresu. Również polska muza z tego okresu wymiata. Dużo fajnej starej muzy leci w Stars TV więc często oglądam.
Ja słyszałam już kilka razy. W sumie niby grają najnowszą muzykę, ale sporo wykonawców w ogóle nie znałam wcześniej;p Chociaż nie powiem, że wybierają bardzo trafnie Dobrze, że nie grają tylko tego co puszczają w każdym radiu - bo jednak jest sporo perełek, o których świat jeszcze nie usłyszał - a powinien
Jak by?am usypia?am przy nim - jeden z niemal niezawodnych sposobów
Sylwia i to jest fajne, ze s? jeszcze ludzie w telewizjach i radiach mniej nstawionych na kas?, a bardziej dzialaj?cych z pasji (cho? wiadomo, ze z czegos trzeba ?y?!), którzy takie perelki jako to okreli?as wyszukuja. Stars.tv i radion pin do takich nale?? w moim odczuciu.
_________________ Cisza jak ta...
Ostatnio zmieniony przez abineczka 2013-11-05, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie interesuje mnie z czego ?yj?, mam nadziej?, ?e nie "sprzedadz? si?" jak MTV. Ceni? ich za dobr? muzyk? i za brak ?mieciowych programów, smsików i prezenterów, którzy nie wiedz? o czym mówi?. Dla mnie kana? muzyczny ma puszcza? muzyk?. I dobrze, ?e nie puszczaj? tego co leci wsz?dzie co godzine do przejedzenia
Ostatnio zmieniony przez Sylwia20 2013-11-12, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum