nie może być inaczej, bo statystyki nie kłamią (i w myśl tej tezy, Zidane był kiepskim kopaczem, bo staty miał słabe). w ciagu ostatnich siedmiu dni, najczęściej odtwarzane były:
honorable mention: the offspring - slim pickens, nie wszedłby na 'Smash', nie wszedłby na 'Americanę', ale spokojnie nadaje się na zamknięcie tej płyty, mogliby tym trackiem zamknąć karierę.
http://www.youtube.com/watch?v=dfBTRIxsd3Q
_________________ It eluded us then, but that's no matter - tomorrow we will run faster, stretch out our arms further...
And one fine morning -
So we beat on, boats against the current, borne back ceaselessly into the past.
a chui wi, ostatnio i malo słucham i jeśli już to wszystkiego longiem a nie pojedynczych kawałków. No ostatnio to co najwiecej raz za razem to jednak Panic Station od Muse. Giba zdrowo track ów.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Delilah-Go i zdecydowanie The xx-Angels i inne ich piosenki!
_________________ Chodź, przespaceruj się po zwariowanej stronie życia
Pozwól mi pocałować cię mocno w strugach deszczu
Lubisz, gdy twoja dziewczyna jest szalona
To już ostatni raz
Bo ty i ja
Urodziliśmy się po to, by umrzeć.
munky z korna, billy gould z fnm, ktoś tam jeszcze... szałowa ekipa. w sumie cały krążek jeszcze mi nie wszedł ale ten singielek kopie.
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
i przede wszystkiem, The Sisters of Mercy "Flood II"
http://www.youtube.com/watch?v=sn_GCGJCxo8
^ miłość po grobową deskę, czyli jak nawinął Jaz Coleman (2012), do grudnia 2012, bo "[w]e don't know if we're all gonna be here next year, we really don't; so let's celebrate!"
_________________ It eluded us then, but that's no matter - tomorrow we will run faster, stretch out our arms further...
And one fine morning -
So we beat on, boats against the current, borne back ceaselessly into the past.
Kaliber 44 - gruby czarny kot.
Sam nie wiem co mnie tak wzięło strasznie na ten wałek a szczególnie, że ostatni raz to ja ich słuchałem w podst. albo może jeszcze w gimnazjum, ale skoro tak jest to tak musi być
_________________ Nie ma złych dreadów - są tylko kiepscy dreadmakerzy
ja dwie piosenki wałkuję na okrągło, jedna to Jessie Ware - Night Light, ale polecam całą jej płytę, a druga to Lights - Ellie Goulding i chyba jestem od niej uzależniona
www.youtube.com/watch?v=hmoALFq0j5M
Proszę. Dla lubiących dobry metal, który jest muzycznym Tolkienem to proszę bardzo. Mnie ten jak i w sumie cała reszta ich kawałków uspokaja i relaksuje. Summoning to dla mnie jedna z najlepszych kapel jakie w życiu usłyszałem a przy każdym utworze zamykając oczy można przenieść się zupełnie gdzie indziej
_________________ Nie ma złych dreadów - są tylko kiepscy dreadmakerzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum