hehe, nie chodzi o trendy : P tylko widzialem ze w necie wszedzie o niej mowia ze wszyscy jej nienawidza : P to taka typowa barbie, tipsiara, wiecznie chodzi z blyszczykiem, jest w czwartej edycji big brothera, tipsy ma takie ze ja nie wiem jak ona cokolwiek robi, wyglada to beznadziejnie moim zdaniem. ale kij z ta jola, nie onia chodzi w temacie. w kazdym razie ja juz swoje zdanie na temat tipsow wyrazilem, jesli nie sa jakies mega dlugie i w zasadzie skromne to jeszcze ok, ale takie o dlugosci lufy czolgu z pancernych to juz z deczka ponos.
ogladasz big brothera?
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
babajaga -taa, ogladalem przez jakis czas jak sie zaczelo, nie to ze specjalnie na to czekalem caly dzien itp, ale jak nie mialem co robic to ogladalem i tak w sumie z 2 tygodnie ogladalem, nie widze w tym nic obciachowego czy tego zeby to byl powod do wstydu, to jest tez jakis kolejny smieszny mit ze nie mozna ogladac tego i tamtego bo co ludzie powiedza. dawno nie ogladalem, wczoraj przypadkowo trafilem, patrze a tam znajomy ktorego poznalem na woodstocku : p
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
na takie okazje jak imprezy to tipsy są bardzo przydatne, jesli chcemy wyglądac wyśmienicie. no ale niszczą paznokicie i ogolnie niektorym nie podobają sie sztuczne paznokcie, ja tam wole naturalne chociaz do tipsow nie mam zastrzezen czasami kupuje ale nie te kolorowe tylko te z francuskim ładne są
Jeśli są ładnie zrobione i nie przesadzi się z ich długością i ozdobieniem to są w porządku. Choć może trochę niepraktyczne przy codziennych obowiązkach. No i niestety kosztowne...
Moim zdaniem tipsy są fajne ale bardzo mocno niszczą płytkę paznokcia. Poza tym nie wyglądają naturalnie co jest ich kolejnym minusem. Chociaż jezeli zrobione są naprawde świetnie i o odpowiedniej długości a nie jak szpony to moga wyglądać na naturalne. Osobiście nigdy nie miałam tipsów. Preferuje moje długie paznokietki i nie chce ich psuc naklejając tipsy.
Wysłany: 2007-11-03, 23:03
Polecający: zajrzałam i się zalogowałam:D:D
ja osobiście nie nosiłam tipsów, myślę że by mi przeszkadzały w codziennym, aktywnym życiu. skromne i ładne tipsy ujdą lecz jeżeli są na nich np jakieś pióra to odwracam głowę w drugą stronę...
_________________ Kocham Cie moimi myślami, całymi dniami i nocami, wszystko zrobie wszystko dla ciebie, a miłość , miłośc nas rozgrzeje.
ja raz miałąm tipsy ale tak mi zniszczyły paznokcie że przez ok 3 miesiące mi się odbudowywały.
jak sie raz zrobi tipsy to już trzeba cały czas robić jak odrastają, albo tak jak ja, czekać aż naturalne paznokcie wrócą do formy
_________________ "nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi"
czy warto wydawać pieniądze na tipsy??
czy tipsy są potrzebne do zycia??
co sądzicie o nich??
osobiście wolę sobie sama zapuścić swoje, naturalne paznokcie i pomalować na jakiś kolorek.
u niektórych dziewczyn wydają się dość sztuczne.
a to czy warto wydawać pieniądze zależy wyłącznie od przyzwyczajeń i poglądów.
Każdy ma swój gust, poprostu.
_________________ Mogę być pierwsza i ostatnia,
ale nigdy jedna z wielu.
Ja bardzo lubie tipsy, robię je sobie sama. Nosze tylko stały french, i moje muszą być króciutkie - aby nie utrudniały mi zakladanie tipsów innym paniom
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum