Ja bynajmniej nie zrobię sobie tipsów...! Po pierwsze: ciężko w nich cokolwiek zrobić ( zmyć naczynia, obrać ziemniaki itd.. ), po drugie: mam swoje długie paznokcie i jak je pomaluje ( a praktycznie zawsze mam pomalowane ), to wyglądają jak tipsy! Po nich bardzo szybko niszczy się płytka paznokcia...!
<hyd> no k*a...patologia, dzisiaj takiej lasce w szkole spadlo 20 groszy i nie mogla podniesc bo miala takie paznokcie dlugie, za chwile zebralo sie nad kolko innych lasek i kombinowaly jak to podniesc
No i tyle mam do powiedzenia na ten temat Niepraktyczne, drogie, nietrwałe. Częstokroć zwyczajnie brzydkie. Naturalność, miłe panie, naturalność.
_________________ KLIKNIJ ABY ZOBACZYĆ Taki mój pomysł
na alternatywę dla DeviantArt i MySpace
właśnie przez przypadek natrafiłam na coś, co mnie po prostu urzekło, serio, taka forma tipsów fascynuje mnie niezmiernie - wydaje mi się, że takowe paznokcie są wymorzonymi na ślub, pasowałyby do brzoskwiniowej sukni ślubnej się rozmarzyłam, mam tylko nadzieję, że w nocy żaden koszmar mi się nie przyśni ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
Ja sie ogólnie boję dziewczyn z tipsami. Lepiej takiej nie podpadać, bo jak machnie tymi szponami.... to jej sie złamią i będzie zła ^^'
Nie, ogólnie nie podoba mi sie taka forma ozdabiania rąk. Hm, bo w sumie ja jednynie lubię paznokcie pomalowane na czarno ^^'
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Ostatnio zmieniony przez Starrk 2008-08-22, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Ojezusiemaryjoiświęciwniebiesiech.
Przecież to coś wygląda, jak łapska pterodaktyla obklejone lukrem Nie pojmuję, jak można się w ten sposób okaleczyć i oszpecić. Nie prościej odgryźć sobie dłoń, zamiast czynić sobie AŻ TAKĄ krzywdę??
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Przecież to coś wygląda, jak łapska pterodaktyla obklejone lukrem
aż chce się zjeść xD jak dla mnie takowe wzory są przykładem na totalne bezguście^^ sama bym sobie takiej krzywdy nie zrobiła, mnie takowe rzeczy po prostu straszą, nie wiem, jak można być dumną posiadaczką takich okropieństw, chyba tego nie zrozumiem już
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
moim zdaniem to głupota, nie to jak swoje ładne zadbane paznokcie, a nie jakies sztuczne pazury, w ktorych nic nie moza zrobic ani wziac do reki ;] poza tym, reka z czyms takim wcale nie wyglada ładnie ;]
Colorblind napisał/a:
sama bym sobie takiej krzywdy nie zrobiła, mnie takowe rzeczy po prostu straszą, nie wiem, jak można być dumną posiadaczką takich okropieństw, chyba tego nie zrozumiem już
i z ta Pani zgadzam sie w 100%
_________________ "...She said: "You wanna go for a ride? I've got sixteen hours to burn, and I'm gonna stay up all night... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum