to juz trohe archaiczny model
ponad 5 lat,
juz nowsze technologie sa
i tu warto zauważyć, że lepsze- dużo lepsze. a 5 letnia koszulka termo. już swoich właściwości nie ma po setce prań.
czessio napisał/a:
a bo ja wiem,
zaloz sobie jakas trase, np 6km, jelsi na poczatku bedziesz po tym dystansie zmordowany, a po paru tygodniach bedzies zsie czul po jak po spacerku, to mysle ze jest ok
nie biegasz to nie dawaj rad, które mogą okazać się szkodliwe. Rady dla początkujących runnerów są nieco inne- ale tu internet oferuje mnóstwo informacji nie ma sensu się rozpisywać.
czessio napisał/a:
to najwzniejsza zaleta polaru, ze jest przewiewny, i cieply
niestety tez nie jest wodoszelny, a przy duzym wietrze jego przewiewnosc jest wada
dokładnie, chyba, że mamy do tego lekki windstopper. a to już kolejny ciuch, kolejnyt wydatek i kolejny bagaż...
windstoper to protoplasta softshella, i jednoczesnie membrana opatentowana i zastrzezona, chyba przez alpinus
dyt napisał/a:
sama ostatnio kupowałam nową bieliznę termoaktywną, takiego typu:
szkoda ze podalas link do sklpeu ktory ma rozne modle i produkty, i dalej nie wiem co kupilas
golgi napisał/a:
nie biegasz to nie dawaj rad, które mogą okazać się szkodliwe. Rady dla początkujących runnerów są nieco inne- ale tu internet oferuje mnóstwo informacji nie ma sensu się rozpisywać.
jednym slowem sam nie biegasz i nie masz zielonego pojecia czy mam racje czy nie
a kiedy biegalem to tak wlasnie jak napisalem sprawdzalem swoj rozwoj
jednym slowem sam nie biegasz i nie masz zielonego pojecia czy mam racje czy nie
a kiedy biegalem to tak wlasnie jak napisalem sprawdzalem swoj rozwoj
pierwsze przebieżki nie robi się na dystans tylko na mozliwości. Coś tam wiem, ale to nie wątek o bieganiu i zasadach jakie temu towarzyszą.
na temat stroju to mogę powiedzieć więcej, bo wątek odpowiedni.
daj znac jak sie sprawdzi po czasie i po intensywnym wysilku
bo siostra w takie dostaa normalnie odparzeń
A jakiej marki miała? Szczerze mówiąc nie słyszałem, żeby od odzieży termoaktywnej ktoś dostał oparzeń to był jakiś bubel w takim razie tutaj masz spory wybór męskiej bielizny termoaktywnej - http://aladi.pl/promocja-bielizna-sportowa-meska/ z tym, że aladi ma wiele różnych marek więc ten zakres cenowy też jest zróżnicowany.
Taką bieliznę kupowałam ostatnio w Lidlu i była ok.
Mi koleżanka ostatnio mówiłą żeby za żadne skarby nie kupować tej reklamowanej, bo ona to zrobiła i żałuje... ale co tam z nimi było nie tak to nie mam pojęcia. Teraz zainwestowała w takie legginsy http://www.dobiegania.pl/...rny-p-9635.html i jest bardzo zadowolona, mówiła nawet że czai się teraz na spodenki termoaktywne, ale w tym sklepie niestety aktualnie brak.
Dla biegaczy tutaj https://www.mikesport.pl/...a/koszulki.html jest ciekawa propozycja. Warto tam sobie zajrzeć. Mają ciekawe rozwiązania, jeśli chodzi o bieliznę termoaktywną oraz inną odzież do biegania. Wybór jest spory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum