To prawda Trumph się pogorszył...Tak samo atlantic, kiedyś kupowałam tylko z tych firm, a w danej chwili mam problem z doborem dobro gatunkowej bielizny...:/
Ostatnio kupuję staniki polskiej firmy Corin, są dobrej jakości, więc nie tracą kształtu ani koloru po praniu. Warto w nie zainwestować, bo będą długo służyły i nie zdeformują biustu.
Jak dla mnie Corin i co ważne prowadzą też sprzedaż online, więc nie muszę biegać po CH. Rozmiarówkę znam doskonale, więc nie muszę się stresować przed otrzymaniem przesyłki.
_________________ Now, if you’ll excuse me, I’m gonna go home and have a heart attack.
Ja ostatnio kupuję w intimissimi, choć natłok ich reklam już doprowadza mnie do sząłu to bieliznę mają dobrą
W intimissimi kupiłam sobie w tym roku strój kąpielowy, był trochę drogi, ale taki śliczny, że nie mogłam się mu oprzeć. A z bielizną to różnie, kiedyś kupowałam w triumphie, ale też mi się wydaje, że się pogorszył. Ostatni nabytek zamówiłam w sklepie olive.pl, piękny, biały, koronkowy staniczek.
_________________ Cały ród męski jest na łasce kobiet.
To prawda Trumph się pogorszył...Tak samo atlantic, kiedyś kupowałam tylko z tych firm, a w danej chwili mam problem z doborem dobro gatunkowej bielizny...:/
No coś Ty Triumph się pogorszył? Ja kupuję i nie zauważyłam, żeby ich jakość się pogorszyła. Zresztą moja mama też kupuje, obie zamawiamy przez Internet w sklepie Telimena i jesteśmy zadowolone. Ich kolekcja Elegant Seduction jest super, mam z niej beżowy komplecik. Świetnie się nosi.
Wysłany: 2012-11-21, 20:01 Re: Jaka firma bielizny
welmas napisał/a:
Jakiej firmy bieliznę nosicie dziewczyny i jaką polecacie? chodzi mi o taką która nie niszczy się od razu po paru praniach... z góry dzięki za porady:) pozdrawiam
Polecam bieliznę AVA, Bellinda (bardzo wygodna), Figl, Gorteks.... super jakość i wygoda. Największy wybór znajdziesz w sklepie koyot.eu, ja tam kupuje:)
[ Dodano: 2012-11-21, 20:08 ]
ania19861 napisał/a:
Polecam biustonosze AVA, jakość...porównywalna a cena duzo lepsza. Co do atlantic, to polecam z firmy bielizne z Bellindy, jest rewelacyjna. Największy wybór znalazłam w sklepie koyot.eu w super cenach...i dają karty klienta:)
Ja też ostatnio tylko w Esotiq kupuję i tylko na wyprzedażach. Szkoda mi płacić za stanik 100 zł, gdy taki sam mogę po 2 miesiącach kupić za połowę ceny
Taka, która nie zniszczy się po kilku praniach? Możesz znaleźć taką w internecie, ten sklep jest dobry http://www.paryzanka.eu/ - tutaj znajdziesz przepiękną bieliznę, która oprócz tego, że będzie pięknie wyglądać - podkreśli Twoje krągłości i doda Ci uroku! Sprawdź
Ja na markę tak nie zwracam uwagi. Wybieram to, co mi się podoba i co do mnie pasuje. Lubię w bieliźnie połączenie czerni i bieli i znalazłam taki właśnie komplet na http://allani.pl/zdjecie/...-czesci/5470202 . Jest elegancki i zmysłowy zarazem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum