• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Oferty Pracy • Korepetycje • Przyjaciele • Chwilówki Forum
• Rejestracja • Zaloguj • Album


Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

     Sophie 


Dołączył: 03 Wrz 2010
Posty: 238

Wysłany: 2011-02-12, 19:26   

Własnoręcznie upieczona szyneczka, schab na kanapki, to najlepszy pomysł, wobec wędlin, które wędlinami nie są w 100%. Takie nasze - przygotowane własnoręcznie mięsko, nie dość, że zdrowe, to jeszcze pyszne.
 
 

     kanarinho  



Tytuł: PENETRATOR
Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 4807
Skąd: Dębno

Wysłany: 2011-02-13, 23:03   
   Polecający: Paulinaaa


Pewnie, że pieczone mięsko jest lepsze, ale nie każdy ma czas na pichcenie, bo o samo przygotowanie nie ma co się spinać, małpa sobie z tym poradzi.
_________________
I tak nikt tego nie czyta.
 
 
 

     Klaudyna 


Dołączył: 02 Gru 2010
Posty: 55

Wysłany: 2011-02-16, 20:47   

na pewno wtedy się wiemy co jemy:) Zawsze można zrobić w weekend i na kilka dni wystarczy:)
 
 

     kania 



Dołączył: 12 Gru 2010
Posty: 65

Wysłany: 2011-02-28, 00:29   

Ja zawsze po świętach dojadam schab jeszcze przez tydzień :)

I co ciekawe nic się z nim złego nie dzieje - nie to co z wędlinami ze sklepu. Jednak samemu pieczony schab to zupełnie inna bajka :)
 
 

     koteczka1 


Dołączył: 20 Gru 2010
Posty: 26

Wysłany: 2011-02-28, 09:06   

ja od niedawna pieke sama - tak liczylam na innych, no ale trzeba dorosnac i w koncu samemu sie zajac piecem i mięskiem :D
_________________
AUKCJE, LOTERIE, KONKURSY, DARMOWE NAGRODY
http://odlotek.pl/zaproszenie/17582
 
 

     Draciel  


Tytuł: fuck guevarra
Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 607

Wysłany: 2011-02-28, 17:15   

Mój wujek jest smakoszem mięsa girllowanego i często kupuje karkówki, wołowinę i inne rarytasy <mniam>, ale tak na prawdę chyba nikt nie wie, co tak na prawdę je. Kiedyś w TV widziałem program o parówkach i jak wiemy, robi się je z części ciała świń np. ogony i uszy. Ale co smakuje to smakuje, czasem lepiej nie wiedzieć co się je.
_________________
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości" - J. Piłsudski
 
 

     kanarinho  



Tytuł: PENETRATOR
Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 4807
Skąd: Dębno

Wysłany: 2011-02-28, 19:27   
   Polecający: Paulinaaa


Draciel napisał/a:
czasem lepiej nie wiedzieć co się je.
Głównie to właśnie niewiedza powstrzymuje mnie przed puszczeniem pawika po zajadaniu się parówczakami i innymi zmielonymi produktami mięsnymi.
_________________
I tak nikt tego nie czyta.
 
 
 

     Klaudyna 


Dołączył: 02 Gru 2010
Posty: 55

Wysłany: 2011-03-02, 21:53   

czasem niewiedza jest lepsza od wiedzy:) Tez nie mozna dac sie zwariowac, ale warto samemu piec mieso.. Taka szynka wieprzowa nie ywmaga duzo czasu a wiemy co jemy
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


pozycjonowanie by s90.pl

Reklama:
Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Pomagamy:
pajacyk

Sitemap:
tematy i u�ytkownicy